Gastro, étel, ital, helyek, élmények stb.

FoodLover

FoodLover

Az első lépés

vagyis a sokadik

2015. február 11. - Co2

Hm...Nem is tudom hanyadik alkalommal jutok el idáig. Általában az első pontosan ilyen indíttatású posztig sikerült eddig is a történet, azután annak rendje és módja szerint el is halt a lelkesedés...miért is lenne ez most máshogy?

A kérdés jó, főleg magamnak, mikor 5-6 évvel ezelőtt (de ahogy nézem a blog.hu-s regisztrációt lesz az már 8 is) még talán időben a nagy gasztro blog dömping előtt akartam egy ilyet indítani. Nem másért, mint a magam szórakoztatására, kis gasztrós jövés menéseim, konyhai ténykedéseim megörökítésére. Mivel alapvetően nem változott a felfogás, most sem Fürdős Zé babérjaira akarok törni, semmi ilyen ambícióm nincs, így az azóta is fejlődő és bővülő gasztro élményeimből talán egyre könnyebb néha megszülni egy pár soros kis posztot.

img_20150123_122836.jpg

Hogy ez majd mennyire fog sikerülni az idővel kiderül :)

Hogy mit is akarok majd ide összegyűjteni?(jó lesz nekem is a lista)
-éttermi élmények
-kávézók
-otthoni főzések
-borkóstolók/borfesztiválok
-sörkóstolók/sörfesztiválok
-pékségek
-konyhai eszközök, újdonságok, ötletek
-álomkonyhák
-kávé cupping
-de bármi inger, ami ér gasztro vonalon és érdemel egy pár sort
(annyit fogok csalni, hogy egy két régebbi élményemet előkapom, ezzel is segítve a nehéz kezdést)

Úgy tervezem, hogy nincs kényszer az irodalmi hosszúságú bejegyzésekhez, majd szüli magát a posztot az idő meg a kedvem, meglátjuk, így elsőre remélem, hogy talán kitartóbb leszek mint eddig :)
Hát hajrá!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://foodlover.blog.hu/api/trackback/id/tr527160255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása